Minflokk

Vem som helst vill beställa ansedd medicin som minskar mängden av ett naturligt kroppshormon (DHT) från det lokala apoteket Memphis på internet Propecia tillförlitligt! Ja, du har rätt att förbli nytta av köpet. Bra affär, plockade upp ett par märkesvaror och flera förpackningar med piller av det generiska läkemedlet. Hjälper till att förstärka håret och hårbotten, ger glans till håret, men problemet med mängden hår inte löser och i slutet av skallighet På grund av att någon är i stånd att upprätthålla eleganta huvudet även utan en särskild behandling av håret, samtidigt som man spenderar en hel del tid, ansträngning och pengar, men inte heller användningen av dyra kosmetika eller populära metoder som ger resultat? Detta är alopecia, eller snarare, det är av olika typer viking-med.com Alopecia: en liten vetenskap Alopecia – detta ordnas till oss från den antika grekiska, i vilket anges skallighet.

Saviour ħa x-xokk ta’ ħajtu wara li t-tfajla li tant iħobb, telqitu. Hu kien ħalla flokk għand din it-tfajla u qabel ma kontra qalbu jitlaq minn din ir-relazzjoni, jibkilha bil-ħniena sabiex iżżommu għandha u tipproteġih. Mingħajr telf ta’ żmien, Saviour jaqta’ biljett tal-ajru sabiex jitbiegħed mill-pajjiż u jibni b’mod metikoluż ħajtu mill-ġdid. Fl-ajruport jiltaqa’ ma’ Cecilia. Kif se tkun qed tgħinu… jew ittellfu? Kif se jitfaċċa fl-ajruport il-flokk li Saviour ħalla għand l-eks tfajla tiegħu?

MINFLOKK huwa dramm qasir li se tittella’ fis-Suq Bonniċi bħala parti mill-Cospicua Short Play Festival 2021 miktub minn Karl Schembri.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these